karin cares

We genieten van het delen van succes

De Luytervelde bestaat nu al meer dan 25 jaar en nog steeds gaat het erg goed. We zijn dan ook erg trots op het succes dat we hebben maar door dat te gaan delen kunnen we er nog meer van genieten. 

Daarom heeft eigenaresse Karin Smits besloten te starten met 'Karin Cares'. Een initiatief waarbij we mensen uitnodigen die de andere kant van de medaille maar al te goed kennen en waarbij het simpelweg even niet voor de wind gaat. Of juist mensen die kampioen zijn in zichzelf wegcijferen, en alleen maar klaar staan voor anderen. 

Deze mensen verdienen het om eens goed te genieten zoals ze dat al lange tijd niet hebben gedaan. Help ons deze mensen te vinden. Mail ons jouw verhaal op info@deluytervelde.nl, en onder vermelding van Karin Cares. Wij nodigen vervolgens een aantal mensen uit om bij ons even te ontsnappen aan de gang van alledag. Geheel zorgeloos. 

Let op: schrijnende verhalen posten op social media of mensen taggen in de comments heeft geen zin. Deze zullen wij direct verwijderen. We verzoeken u vriendelijk om te mailen. En wij nodigen de mensen uit. 

Contact

Jo Goudkuillaan 11

5626GC Eindhoven

​​

Tel: +31(0)40 - 262 3111

E-mail: info@deluytervelde.nl​

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle
openingstijden

Lunch: Ma - Vrij van 11.30 tot 14.30

Diner: Ma - Vrij van 17.30 tot 21.30

Zaterdag en zondag geopend

voor gezelschappen vanaf

30 personen.

Verstuur uw aanvraag

© 2020 De Luytervelde