Klassiek Frans - Modern

Wat is er nu mooier dan geïnspireerd raken door en werken met de mooiste en beste seizoensproducten? Bij De Luytervelde doet de brigade het dagelijks!
U kunt ervoor kiezen om ‘a la carte’ bij ons te dineren of een keuze te maken uit een van onze menu’s. Als het binnen onze mogelijkheden valt, serveren wij zelfs gerechten die u niet op onze kaart terugvindt.

Volgt u een speciaal dieet of heeft u bepaalde allergieën? Maak het aan ons kenbaar en onze keukenbrigade houdt rekening met uw wensen.

 

Al onze menu's kunnen zowel vegetarisch als veganistisch worden geserveerd.

Menu's Lunch

De Luytervelde Business menu;

Twee gangen lunchmenu 29,50

Te bestellen tot 14.30 uur


Proeverij van onze kaart; 5 gangen amuse menu 47,00

 
Menu's diner

Drie gangen 44,00
Vier gangen 51,50
Vijf gangen 62,00
Zes gangen 68,50

Menu Luytervelde 75.00

Tonijn – dashi – soja – edamame – rijst

Tartaar van rund – 'carpaccio'

Kabeljauw – selderij – kervel – mosseltjes – amarant

Zeeduivel – duxelle – royal chestnut – eringi – truffel

Hert – pastinaak – zwarte knoflook – beurre noisette – 5 spices

Ganzenlever – gebakken – appel – kaneel – crumble kruidkoek

Braam – blauwe bes – yoghurt – viooltjes – witte chocolade

Arrangement 99.00

• Vijf gangen menu
• Begeleidende wijnen
• Koffie met zoete lekkernijen 

 
Voor bij de borrel
OESTERS

Naar uw wens geserveerd | Per stuk 3.90

PATA NEGRA

Per 50 gram | 15.75

 
Voorgerechten
KREEFT

|SOJA | EDAMAME | RIJST | DASHI|
25

RUNDERTARTAAR

|”CARPACCIO” | RUCOLA | PARMEZAAN | TOMAAT | AARDAPPEL |

23

TONIJN

|PONZU | CREME KERRIE | CRUMBLE ALGEN | PAKSOI|

25

HERT

|PASTRAMI | HOISIN | AUBERGINE | BONITO | RETTICH|

21

BULGUR

|VEGETARISCH | BASILICUM | GRANNY SMITH | KOMKOMMER | AVOCADO|

15

 
Klassiekers
GEBAKKEN GANZENLEVER

|APPEL | KANEEL | CRUMBLE KRUIDKOEK|

25

KREEFTENSOEP

|KLASSIEK | MET HALVE KREEFT|
24

 
Hoofdgerechten uit de zee
NOORDZEE TARBOT

|KREEFT | RISOTTO | AUBERGINE | BEURRE NOISETTE|
42

CARABINEROS

|RODE DIEPZEEGARNAAL | RAVIOLI | HETE KIP | KREEFTENSAUS | SPINAZIE|
44

COQUILLE

|DUXELLE | ROYAL CHESTNUT | KONINGSZWAM | TRUFFEL│
36

Hoofdgerechten van het land
RUNDERHAAS

|BLACK ANGUS | AMANDINE | GEROOKTE AARDAPPEL | BBQ | BASILICUM|
39

PATRIJS

|ZUURKOOL | PADDENSTOELEN | AARDAPPEL | SAUS GANZENLEVER|
34

COURGETTEBLOEM

|VEGETARISCH | OESTERZWAM | COUSCOUS | SPINAZIE | DOPERWT | DUXELLE
23.50

 
Nagerechten
Kaas
ASSORTIMENT
ASSORTIMENT

|5 KAZEN|
14

|7 KAZEN|
20

De kaas wordt geserveerd met diverse gels, compotes, gedroogde vruchten en vruchtenbrood.

Desserts
SOUFFLÉ SINAASAPPEL (20 min.)

|VANILLE | CRÊPES SUZETTE|
14

CRÈME BRÛLÉE

|CHAI LATTE |APPEL | KANEEL | CRUMBLE|
14

TONY CHOCOLONELY

|KARAMEL | ZEEZOUT | BUTTERSCOTCH|
14

PARADE

|SELECTIE VAN 5 KLEINE DESSERTS|
18

DAME BLANCHE

|CHOCOLATE CHIP |VANILLE | WARME CHOCOLADE|

14

ZOETE LEKKERNIJEN

|GESERVEERD BIJ DE KOFFIE|
5.25

Contact

Jo Goudkuillaan 11

5626GC Eindhoven

​​

Tel: +31(0)40 - 262 3111

E-mail: info@deluytervelde.nl​

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle
openingstijden

Lunch: Ma - Vrij van 11.30 tot 14.30

Diner: Ma - Vrij van 17.30 tot 21.30

Zaterdag en zondag geopend

voor gezelschappen vanaf

30 personen.

Verstuur uw aanvraag

Webdesign: Chefsbrand

© 2019 De Luytervelde